Vaalipäivä lähenee

Perjantai 31.3.2023 klo 13:44 - Merja

Käythän katsomassa myös Fcebookin puolelta viimeisimpiä kuulumisiani

https://www.facebook.com/lahtinen.merja

Sunnuntaina on eduskuntavaalien vaalipäivä. Vielä on yksi kampanjapäivä jäljellä eli huominen lauantai. Olen ensin Jämsän Äijän aukiolla klo 9 - 11 (noin) ja sitten noin klo 12 alkaen Jyväskylän kävelykadulla. Tule juttusille, jos haluat vahvistusta sille, että juuri minä olisin se paras vaihtoehto kansaedustajaksi.

En ole valitettavasti ehtinyt kaikkiin Keski-Suomen kuntiin, koska minun on pitänyt hoitaa ne oikeat palkkatyöt. 14.3. alkoivat ylioppilaskirjoitukset ja matematiikan vuoro oli 22.3. Minulla oli viikko aikaa tarkastaa alustavasti opiskelijoiden vastaukset ja sain ne onneksi tarkastettua. Lukion päättöviikko alkoi eilen ja tämän sekä eilisen päivän kokeet piti tehdä.

Lisäksi Jämsän lukiossa oli syksyllä päätetty, että penkkarit järjestetään vasta tänään 31.3., jolloin abiturientit vierailivat vapaaehtoisten opettajien kotona edellisenä iltana. Priorisoin nämä "omat" nuoret kuitenkin kampanjoinnin edelle.

Ennakkoäänestys on alkanut viikko sitten keskiviikkona. Samana päivänä 22.3. Keskustan Keski-Suomen piiri kiersi Jämsän taajamissa useamman ehdokkaan kanssa. Äänestäjiä emme sinä päivänä paljoa tavanneet, koska keli oli todella huono ja räntää satoi vaakasuorassa lähes koko päivä. Minulle osui jonkinlainen flunssa kohdalle, joten parin seuraavan päivän kampanjoinnit jäi väliin.

Lauantaina 25.3. saimme valtiovarainministeri, Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikon vierailulle Partalan koululle. Puolue oli unohtanut mainokset paikallislehdestä, joten somen ja sähköpostin välityksellä markkinoimme tapahtumaan. Annikaa oli tullut kuuntelemaan noin 40 henkilöä. Tässä alla vielä onnistunut poseeraus tapahtumasta.

Partala_Saarikko_250323.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vaalipäivä, eduskuntavaalit