Blogin arkisto

WAU!! JA ISO KIITOS KAIKILLE!

Sunnuntai 4.11.2012 klo 12:00 - Merja

194 ääntä!! Enpä uskonut itsekään näin suureen äänimäärään! Realistinen tavoite mielessäni oli noin 120 ääntä, joten olin todellakin positiivisesti yllättynyt moisesta äänimäärästä. Hymy oli todella leveää pari päivää vaalituloksen selvittyä ja minun ollessa Jämsän tulosten toisella sijalla. Keskiviikkona hymy hyytyi hiemän, kun selvisi, että Votelle löytyi yksi ääni lisää ja että olimme tasan samassa äänimäärässä. Keskusvaalilautakunta arpoi keskinäisen järjestyksemme keskiviikon kokouksessaan, ja Votehan sen arvonnan voitti. Olisin mielelläni ollut välillä se parempi! No, onneksi arvonnan tuloksella ei ole tässä tilanteessa mitään käytännön merkitystä, kun kummankaan valtuustoon pääsy ei ollut arvonnan tuloksesta kiinni.

Viimeisellä vaaliviikolla edustin Keskustaa neljässä vaalipaneelissa ja mielestäni onnistuneesti. YLE Keski-SUomen vaalipaneelissa tiistaina 23.10. kysymyksiin vastattiin suorassa radiolähetyksessä. Vastaukseni olivat palautteen perusteella selkeitä ja ääneni sopi loistavasti radioon. Omana kokemuksena tämä vaalipaneeli on erittäin positiivinen.

Toinen vaalipaneeli oli keskiviikkona 24.10. Jämsänkoskella. Alunperin ajattelin meneväni kuin "suden suuhun", mutta hyvin selvisin. Paneelissa oli enemmän kuunteluoppilaana kuin panelistina johtuen ehdokkaiden suuresta määrästä yleisössä. Kunpa panelistit muistaisivat vastata ennemmin vetäjän kysymykseen kuin kommentoida edellistä panelistia. Luuli paneelin jälkeen, etten saisi yhtään ääntä Jämsänkoskelta, mutt sainpas kuitenkin :)

Torstaina 25.10. osallistuin sekä Jämsän lukion että OAJ:n vaalipaneeliin. Lukion vaalipaneeli oli parempi asiallisine kysymyksineen kuin taas OAJ:n paneelissa päästiin asiaan vasta paneelin päätyttyä.

194 ääntä. Kohta loppuvalla valtuustokaudella tekemäni työ on siis ollut oikeanlaista, samoin kuin tekemäni työ Keskustan hyväksi. Neljä vuotta sitten hyvin alkanut työ jatkuu samoin panoksin. Mikäs tässä harrastaessa, kun harrastus on erittäin mielekästä :)

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vaalit, työ, vaalipaneeli