Blogin arkisto

Uusi vuosi 2011 ja uudet haasteet!

Sunnuntai 2.1.2011 klo 12:00 - Merja

Eduskuntavaalit 2011

Voitto Suosaari on keskustan kansanedustajaehdokas eduskuntavaaleissa huhtikuussa 2011. Olen Voiton vaalipäällikkö.

Jämsästä on ehdolla monta henkilöä eri puolueista eli yksistään Jämsän äänillä ei kukaan ehdokas mene läpi. Harmi. Puolueet olisivat voineet tehdä yhteistyötä ja olla jonkun ehdokkaan takana yhtenäisenä rintamana. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan katseet on suunnattava koko maakuntaan äänien saamiseksi Voitolle.

Vaalityö Voiton saamiseksi eduskuntaan alkoi jo juhannusviikolla kesäkuussa 2011. Silloin ilmestyi Vekkarin ja Suur-Keuruun välissä ensimmäinen Voitto Suosaari -liite, jossa esittelimme Voiton. Toinen liite ilmestyi samojen lehtien välissä isänpäivän alla. Esittely jatkui. Keväämmällä ilmestyy vielä lisää liitteitä. Keskusta-puolueen yleinen vaalislogan on "Asiaa."  ja sen mukaan aiomme mekin edetä.

Kampanjatoimisto Jämsän keskustassa avataan ensi viikolla. Voitto päivystää toimistossa parhaansa mukaan ja kahvia on kampanjatoimistossa tarjolla koko ajan. Tervetuloa!

Jos haluat mukaan vaalityöhön tai jos haluat tukea vaalityötämme rahallisesti, niin ota yhteyttä minuun joko puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Keskustan Jämsän kunnallisjärjestö ry

Minut valittiin lokakuun lopulla kunnallisjärjestön syyskokouksessa kunnallisjärjestön puheenjohtajaksi vuodelle 2011. Entinen puheenjohtaja Mika Kyrö siirtyy varapuheenjohtajaksi. Sihteerinä jatkaa Leena Pärnäjärvi.

Tavoitteena vuodelle 2011 on saada kaikki aktiiviset toimijat samaan yhdistykseen. Keskustan hierarkia Jämsässä kattaa 9 paikallisyhdistystä ja yhden kunnallisjärjestön, jossa paikallisyhdistykset ovat jäseninä. Henkilöjäseniä kunnallisjärjestöllä ei ole. Jokaisella paikallisyhdistyksellä on muutama toimija ja se on liian vähän. Kun saamme kaikki samaan pitäjäyhdistykseen, niin yhdistämme voimamme ja toiminta vahvistuu.

Hieman jännittää... minä vain vähän aikaa keskustan toiminnassa mukana olleena jo puheenjohtajana... Noh, kunhan hoidan asiat niin kuin tapanani on, niin kaikki onnistuu!

 

Perhe ja arjen työt

Lapset kasvavat koko ajan. Nuorimmaisemmekin aloittaa elokuussa koulun Jokivarren koulussa. Samalla kahden vanhemman koululaisen kouluksi muuttuu samainen Jokivarren koulu. Pienen koulun käytänteet muuttuvat ison koulun käytänteiksi. Tytöt ovat niin sosiaalisia luonteeltaan ja koulussa on tuttuja kavereita esim eskariajoilta, joten isossa koulussa koulunkäynti sujuu varmasti yhtä hyvin kuin pienessäkin koulussa.

Esikoisemme jatkaa koulunkäyntiään Seppolan koulussa. Saas nähdä joko tämän vuoden lopulla suunnitellaan muuttoa uuteen yläkouluun Vitikkalan sillan kupeeseen.

Arki sujuu omalla painollaan lasten harrastuksien mukaan. Tältä kylältä on onneksi muitakin samoihin harrastuksiin meneviä niiin, että sovimme viikoittain yhteiskyytejä. Oman perheen kaksi autoa ja kuljettajaa helpottavat myös kyydityksiä. Vaikka jotkin harrastukset ovat kauempana, maalla on silti mukava asua!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eduskuntavaalit 2011, keskusta