Työ alkaa

Maanantai 14.2.2022 klo 9:59 - Merja


Aluevaaleissa sain huimat 420 ääntä, joista jokaisesta pitää olla erittäin kiitollinen. KIITOS! En ole ikinä viettänyt niin jännittävää vaalien tulosiltaa kuin mitä sunnuntaina 23.1.2022. Välillä olin viivan yläpuolella ja välillä alapuolella. Tilanne muuttui koko ajan, kun kuntien ääniä saatiin laskettua. Jännitystä riitti vielä tulosillan jälkeen melkein kolme vuorokautta ennen vaalin tuloksen vahvistamista. Minulla Keskustan listalta viimeisellä läpimenneellä oli yhden äänen ero ensimmäiseen Keskustan varavaltuutettuun.

Aluevaalilautakunta vahvisti vaalin tuloksen keskiviikkoiltana 26.1.2022. Minun äänimääräni säilyi samana kuin myös listalla seuraavien, joten sitten uskalsin tuulettaa aluevaltuustopaikasta. Puhelin pirisi vielä illan mittaan ja viestejä tuli monesta suunnasta. JOku muukin taisi jännittää tulosta kuin minä.

Keskustan aluevaltuustoryhmä kokooontui ensimmäisen kerran perjantaina 28.1.2022, joka muuten on edesmenneen mummuni syntymäpäivä, Kallenpäivä. Minut valittiin Keskustan aluevaltuustonryhmän sihteeriksi. Onneksi saan apua piirin toiminnanjohtajalta, jolla on kaikkien yhteystiedot valmiina eikä minun tarvitse niitä alusta asti itse kerätä.

Viime viikon tiistaina hain Jyväskylän kaupungintalolta aluevaltuutetun tietokoneen ja sain aluevaltuutetun säähköpostiosoitteen. Vaatimuksena on, että kaikilla on samanlaiset koneet ja että minkään muun organisaation laitteita ei sallita ensimmäisessä kokouksessa. Aluevaltuutettu saa varmaan tietoonsa sellaista salassapidettävää tai/ja ei-julkista tietoa, joten on hyvä, että ne tiedot on tallessa vain yhdellä koneella.

Minut saa siis jatkossa kiinni myös osoitteesta etunimi.sukunimi(at)hyvaks.fi .

Avainsanat: aluevaltuusto, Keskusta


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini