Ajatuksia viimeisen kokouksen jälkeisenä päivänä 22.6.2021

Tiistai 22.6.2021 klo 14:43 - Merja


Useammassa lehdessä jo illalla uutisoitiin, että valtuuston kokous päättyi valtuuston puheenjohtajan kyyneliin. Ei suinkaan onnesta ja liikutuksesta, vaan kyllä se vahvinkin taipuu mustamaalauksen edessä. Eilisen kokouksen seurauksena en lähde tavoittelemaan kaupunginvaltuuston puheenjohtajuutta enää kolmatta kautta, vaikka oma äänimääräni olikin oman ryhmän toiseksi suurin. Taitaa olla aika vetää henkeä ja päästää itsensä vähän helpommalla poliittisella saralla. Kyllä minullekin varmasti joku luottamuspaikka löytyy.

Tässä alla on viesti, jonka kirjoitin hetki sitten koko valtuustolle ja myös varavaltuutetuille:

Runsaiden kyyneleiden ja huonosti nukutun yön jälkeen tulee mieleen kaikenlaista. Halusin vain eilen päästä pois siitä tilanteesta ja totesin kokouksen päättyneeksi. Tietyt toivotukset jäi tekemättä. Ne on tuossa viestin lopussa.

Olen pahoillani, jos yleistin jossain kohtaa huonon käytöksen perussuomalaisiin. Eilen iso osa perussuomalaisten valtuutetuista osasi kuitenkin käyttäytyä. Koko kevään olen kuitenkin saanut kuulla pääasiassa Kotiahon suusta, mutta muidenkin, tietynlaista tökkimistä ja kyseenalaistamista esimerkiksi puheenvuorojen huomaamattomuudesta. Jos totean keskustelun päättyneeksi ja rullaan omalla näytöllä ylös tehdäkseni sähköisen äänestyksen, niin samaan aikaan joku huutaa, että oli minulla puheenvuoro. Hyvänen aika!! Pyytäkää ne ajoissa ja valmistautukaa kokouksiin!! Luulisi Kotiahonkin oppineen asian ja hyvän kokouskäyttäytymisen pitkän valtuustouran aikana. EIKÖ TEITÄ EDES HÄVETÄ KUINKA KOHTELETTE TOISTA IHMISTÄ???

No ei varmasti, koska ette mielestänne ole tehneet mitään väärää. Tämä on kuin tyypillinen esimerkki koulukiusaamisesta. 1-3 kiusaa koko kevään ja toiset kuuntelee sujuvasti vierestä eli hyväksyy toiminnan hiljentymisellään. Jossain kohtaa kiusatun mitta tulee täyteen ja seuraukset olivat eilen minun kiusatun osalta  havaittavissa. Voin kertoa, että itku on vieläkin tosi herkässä. Olen pitänyt itseäni vahvana, mutta kyllä se vahvinkin joskus näemmä murtuu, kun tarpeeksi ärsytetään. Ehkä se olikin tämän perussuomalaisten ajojahdin tavoite ja voitte onnitella itseänne yhden henkilön täydellisestä murskaamisesta. On vaan todella ikävää olla itse se ajojahdin kohde ja henkisesti murskattu henkilö.

Jatkossa muun porukan täytyy pistää kuriin tämmöiset ärsyttäjät. Tosin ei se etäkokouksessa ole niin helppoa, kun pitää samaan aikaan kuunnella eikä ehdi sitä mikkiä avata, kun tilanne tulee niin nopeasti päälle.

ISO KIITOS kaikille teille, jotka laitoitte minulle jo eilen tai tänään viestiä. Ne todellakin ovat olleet tarpeen. Ehkä minäkin tästä vielä nousen, mutta juuri nyt ei siltä tunnu. Onneksi on kuitenkin kesä ja ehdin parannella oikeaa kättäni perjantain leikkauksen jälkeen ja toivottavasti ajatella muutakin kuin valtuuston asioita.

Hyvää kesää ja pysytään terveinä ja pinnalla!

Avainsanat: murskattu, kiusattu, kesä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini