Kolme päivää vaaleihin on ...

Torstai 10.6.2021 klo 13:13 - Merja 51


Ihan tulee mieleen se joululaulu, kun vaan vaihtaa joulun tilalle vaalit. Vaalien siirtämisen myötä tuntuu kuin vaaleihin olisi valmistauduttu tosi pitkän aikaa ja itse vaalipäivä tuntuu olevan pitkällä edessä. Eipä enää kuitenkaan.

Kampanjoinnin viimeinen päivä on lauantaina, ja tiedän silloin useamman ehdokkaita asettaneen ryhmän olevan Jämsän torilla. Meillä Keskusta Jämsällä on tarjolla muurinpohjalettuja. Tarjolla on myös keittoa ja loimukohta sekä lettuja toisessakin pisteessä, joten päivän lounaan saa melkein koottua näistä ruokalajeista. Kahvia ja mehua on varmaan useammallakin. Hyvässä hengessä asiasta on sovittu ryhmien kesken ja iloisen kamnajamielen vallitessa kannustamme toinen toisiamme hyvään vaalitulokseen.

Jännityksellä odotan omaa vaalitulosta. Lehdessä olen mainostanut ja muutenkin ollut kiitettävästi esillä. Se jää nähtäväksi olenko edelleen onnistunut vakuuttamaan omat äänestäjäni, että minua vielä tarvitaan poliittisessa päätöksenteossa. Omia postikortteja teetätin. Niitä ovat omat läheiseni jakaneet postilaatikoihin ja on niitä vielä minulla itsellänikin mukana lauantaina torilla sekä perjantaina Keskusta Jämsän Vaalituvalla. Olen Vaalituvalla paikalla siis perjantaina klo 16-19 ja lauantaina Jämsän torilla klo 9-11. Tervetuloa kahville ja juttusille!!

Harmittaa nämä koronarajoitukset, kun ei ole pystytty olemaan torilla eikä varsinkaan Jämsän muissa taajamissa. Olemme noudattaneet puolueen ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sekä Aluehallintoviraston ohjeistusta. Keskusta Jämsän ehdokkaista iso osa on työelämässä mukana, joten sekin rajoittaa omalta osaltaan aikatauluja.

Jännityksellä odotan myös koko Jämsän vaalitulosta. Kolmannes jämsäläisistä on jo äänestänyt ennakkoon, joten heillä on ehkäpä ollut äänestettävä ehdokas jo valmiiksi päätettynä. Kaksi kolmannesta ei ole vielä äänestänyt, joten heihin ehkä voi vielä vaikuttaa. Sunnuntai-iltana selviää säilyykö valtuustoryhmien koot ja järjestys suunnilleen samanlaisina kuin tälläkin kaudella vai tuleeko muutoksia. Minun henkilökohtaisen asemani ratkaisee Keskustan saaman kokonaisäänimäärä ja että ollaanko edelleen se toiseksi suurin ryhmä sekä henkilökohtainen äänimäärä omassa ryhmässä toisiin nähden.

Muistakaa käydä äänestämässä vaalipäivänä 13.6.2021, jos ette vielä ole ääntänne käyttäneet!!

Muitakin voi äänestää, mutta miksi :)

Avainsanat: kuntavaalit, ehdokas, 51, kampanja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini