Blogin arkisto

Ansaitulle kesätauolle...

Share |

Perjantai 26.6.2015 klo 17:01 - Merja


Viimeiset kokoukset ennen kesätaukoa on pidetty. Maanantaina kaupunginvaltuusto uusi päätöksensä soten ulkoistamisesta 12 valtuutetun jäävätessä itsensä. Minäkin jääväsin itseni, vaikka itse asiassa ei olisi tarvinnut. Kaupunginhallituksen päättäessä asioista minun pitää jäävätä itseni, mutta valtuustossa en olisi ollut jäävi. Näin minua ohjeisti kaupunkimme uusi hallintojohtaja. No, otin kuitenkin varman päälle tällä kertaa. Kaikesta voi ja pitää oppia itsekin.

Kaupunginvaltuusto myös hyväksyi periaatteet Himoksen kylpylähankkeeseen osallistumiseen. Eurot päätettiin ja valtuudet asian eteenpäin viemiseksi. Kaupunginhallitus toimeenpanee valtuuston päätökset.

Koko kevätkausi on ollut poliittisesti haastava: eduskuntavaalit, sote-ulkoitus ja viimeisenä Himoksen kylpylähanke. Paljon neuvotteluja tapahtuu julkisuudelta piilossa ja hyvä niin, sillä keskeneräisten asioiden julkistaminen laittaa vaan vääriä luuloja ja uskomuksia liikkeelle.

Politiikkahan on yhteisten asioiden hoitoa, ja olenkin kiitettävästi saanut yhteydenottoja asiasta jos toisestakin kuntalaisilta. Kiitos niistä! Parhaani mukaan olen asioita vienyt eteenpäin.

Hyvää kesää kaikille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini