Blogin arkisto

Koontia kuluneesta syksystä

Share |

Torstai 30.12.2010 klo 12:00 - Merja


Äänestettiin sitten TAAS Jämsänkosken lääkäripalveluista! Olin äänestänyt niistä jo kertaalleen syksyn aikana sote-tilaajalautakunnan kokouksessa. Käytinkin lautakunnan kokouksessa puheenvuoron, että valtuustossa 15.6.2009 tehty päätös sitoo kaikkia valtuutettuja, jos he eivät ole jättäneet eriävää mielipidettään asiasta äänestyksen jälkeen.

Kun samasta asiasta äänestetään valtuustossa uudemman kerran, niin mieleeni tulee kysymys: missä on asiaa esittävien valtuutettujen vastuullisuuus? Sitähän ei oikeastaan edes ole. Ensimmäisen päätöksen pohjalta on tehty jo tiettyjä suunnitelmia ja valmisteluja pääterveysaseman remontoimiseksi. Ne olisivat siis olleet täysin turhia ja hukkaan heitettyjä euroja. Onneksi tällä kertaa valtuusto päätti asiasta samalla tavalla kuin edelliselläkin kerralla, joten asiat etenevät suunnitellusti.

Valtuusto hyväksyi myös talousarviossa esitetyt lisäkädet psykososiaalisiin ja perheiden palveluihin. Viime vuotinen esitykseni ja taloustilanne juuri tuolla saralla oli herättänyt myös esittelevät virkamiehet sekä kaupunginhallituksen.

Jokilaakson Terveys  Oy on aloittanut toimintansa Jämsässä ja toistaiseksi on raportoitu hyvistä tuloksista. Toivottavasti tämä ratkaisu Jämsän terveydenhuollon järjestämiseksi säästää kuntalaisten euroja. Pieni sopimusriita muhii Jämsän kaupungin ja osakeyhtiön kesken, mutta eiköhän siitäkin päästä sopimukseen aikanaan.

Olen seurannut ahkerasti myös kaupunginhallituksen esityslistoja ja päätöksentekoa. Lisäksi olen saanut olla valtuutettuna mukana myös hallitusryhmässä oman asiantuntemukseni kera. Olen siis ajantasalla siitä mikä on ajankohtaista jämsäläisessä kunnallisessa päätöksenteossa. Suosittelen samaa toisillekin valtuutetuille!

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille!! Ampukaa rakettinne turvallisesti!

Avainsanat: valtuusto


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini