Blogin arkisto

Jopas on ollut kiirettä...

Share |

Tiistai 8.6.2010 klo 23:11 - Merja


Kaupunginvaltuusto on kokoontunut tänä keväänä kaksi kertaa. Päätettävänä asiana on ollut mm Jämsän parempi tulevaisuus 2020 -strategian hyväksyminen. Toivottavasti tuo mainio strategia saa aikaan positiivista "draivia" ja saamme ainakin Jämsän talouden tasapainotettua.

Seuraava valtuuston kokous onkin 23.6.2010 ja silloin mm valitsemme uuden kaupunginjohtajan. Tämän viikon maanantaina 7.6.2010 valtuuston iltakoulussa saimme haastatella kolmea virkaa hakenutta. Yksi hakija oli ulkomailla. Jo vajaan tunnin jälkeen olin henkilökohtaisesti sitä mieltä, että yksi hakijoista erottui edukseen ja hänet mieluusti valitsisin uudeksi kaupunginjohtajaksi Jämsän kaupunkiin 1.9.2010 lähtien. Tänään tiistaina sainkin lukea kaupungin nettisivuilta, että valintatyöryhmä esittää virkaan samaa miestä, jonka minäkin valitsisin.

Sote-tilaajalautakunta on kokoontunut kerran kuussa. Päätettävinä ja keskusteltavina asioina kevään mittaan on ollut mm tehostetun palveluasumisen järjestelyt Jämsän kaupungissa sekä tilaaja-tuottajamallin työkalun laatiminen, joka on vielä kesken.

Palvelusetelikokeilu oli myös päätettävänä asiana keväällä sote-tilaajalautakunnassa. Kunpa tämäkokeilu onnistuisi hyvin, niin sitä voisi laajentaa koko Jämsän kaupungin alueelle. Oma 84-vuotias yksin kotonaan asuva mummoni olisi mielissään moisista seteleistä.

Seuraava sote-tilaajalautakunnan kokous on sovittu vasta elokuulle ja kesäkuista valtuuston kokousta seuraava valtuuston kokous on vasta syyskuussa, joten saan vähän hengähtää luottamustoimissani.

Ai niin, yksi perinteinen kesäkokous mahtuu vielä eli Jyväskylän koulutuskuntayhtymän valtuuston kokous 14.6.2010, jossa on keskustelua Jyväskylän lukiokoulutuksesta, joka siirtyi nyt koulutuskuntayhtymän alaisuuteen.

JA pitäähän sitä lähteä elämänsä ensimmäistä kertaa Keskustan puoluekokoukseen Lahteen 12.6.2010 äänestämään uudesta puheenjohtajasta ja puoluesihteeristä!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini